71 persones es graduen en el curs d’iniciació a la informàtica

1399
entrega diplomes curs iniciacio informatica fundacio caixa rural

Més de 70 alumnes es van graduar en 2017 del curs d’Iniciació a la informàtica que organitza Fundació Caixa Rural Vila-real. La major part d’estos són persones majors de 65 anys interessades a trencar amb la bretxa digital entre jóvens i majors i introduir-se en les noves tecnologies. Per a l’entrega de diplomes van comptar amb l’actuació del grup de teatre Els XIII amb l’obra ‘La Clínica dental‘ que va divertir molt els assistents. A més, el president de la Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, i la regidora de Família i Universitat Popular, Rosario Royo, van ser els encarregats de fer-los entrega dels diplomes i els van donar l’enhorabona pel seu esforç i constància.

A causa de l’èxit d’esta iniciativa, la Fundació Caixa Rural Vila-real ha iniciat esta setmana la tercera edició del curs d’iniciació a la informàtica Caixa Rural Vila-real que compta amb dos grups d’alumnes, al voltant de 25 usuaris, que aprendran durant tres mesos coneixements bàsics d’informàtica que els permetran tindre un domini d’Internet, així com de les ferramentes més importants de comunicació com el correu electrònic, l’ús de la banca electrònica o les xarxes socials, entre altres.

D’altra banda, el passat any la Fundació va decidir apostar per un nou curs d’informàtica avançada per a tots aquells alumnes que demanden seguir amb l’aprenentatge en esta matèria. I és que tal com explicava el seu professor, Juan Luis Sánchez, “estan molt motivats quan acaben el curs d’iniciació i són ells els que ens demanen continuar amb la formació. Hui hem començat la segona edició del curs d’avançat amb 12 alumnes que estan entusiasmats a continuar aprenent”. Cal recalcar que les inscripcions per a estos cursos estan completes, però ja està obert el termini per a apuntar-se als pròxims cursos que es duran a terme a l’abril i setembre d’enguany. Totes les persones interessades poden informar-se en l’aula d’informàtica del Centre Social de la Fundació.