Benestar Social impulsa el primer concurs de dibuix a Castelló sobre drets del gos pigall

1184

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha presentat aquest matí en la llibreria Argot la primera edició del concurs de dibuix ‘Drets del Gos Pigall’ de la ciutat de Castelló, un certamen organitzat per l’Associació d’Usuaris de Gossos Guia de la Comunitat Valenciana (Aspeguicv) amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló i la col·laboració de la llibreria Argot i el consell territorial de l’ONCE.

En l’acte, López ha explicat que l’objectiu del concurs se centra a “donar a conèixer la imatge i els drets del gos pigall en el dia a dia d’aquests animals ajudant als seus usuaris, així com l’acceptació d’aquests cans per part de la societat en certs llocs on no es permet l’assabentada als gossos”.

El regidor també ha posat l’accent “en l’avanç que Castelló ha experimentat en accessibilitat en aquests últims anys, encara que encara ens queda molt per fer i hem de fer-ho de la mà d’entitats com Aspeguicv i l’ONCE, perquè són ells els que tenen coneixement dels vertaders problemes, igual que cal seguir realitzant campanyes de conscienciació social”.

Al costat del responsable de Benestar Social, en la presentació han estat el president del Consell Territorial de l’ONCE, Enrique Llin, la sotsdirectora de l’ONCE en la província de Castelló, Noelia, Martínez, el president de Aspeguicv, Vicente Galiana, i de la llibreria Argot, Ismael Bonet.

Per part de l’organització, Galiana ha afirmat que el concurs “està dirigit a tots els col·legis d’Educació Primària de Castelló, per a alumnes i alumnes de 6 a 12 anys, i precisament s’ha orientat als xiquets perquè en el futur són els que es van a moure per la ciutat”.

Les bases i tota la informació sobre el concurs de dibuix ‘Drets del Gos Pigall’ estan disponibles en la pàgina web www.aspeguicv.org en l’apartat notícies. El termini per a participar en el mateix finalitzarà el pròxim 20 de novembre, data en la qual se celebra el Dia Mundial del Xiquet, mentre que el 3 de desembre es farà lliurament dels premis en l’Ajuntament de Castelló, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Discapacitat.

COMPARTIR