Vall d’Alba ofereix les seves instalacions per que entrene el C.D. Castelló

    984

    El CD Castelló i el CD la Vall d’Alba han arribat a un acord de col·laboració perquè el conjunt albinegre entrene en les instal·lacions de la Vall d’Alba.

    El CD Castelló ja compte, oficialment, amb una nova llar per a preparar els seus compromisos de Segona Divisió B. Més enllà dels entrenaments que puguen concretar-se en l’Estadi Municipal de Castalia, l’equip de David Gutiérrez també entrenarà assíduament en les instal·lacions del CD la Vall d’Alba.

    L’acord s’ha confirmat aquesta vesprada quan el president del CD Castelló, Vicente Montesinos, i el director general, Jordi *Bruixola, s’han desplaçat fins a la localitat de l’interior castellonenc per a signar l’acord.

    Per la seua part, en representació del la Vall d’Alba han assistit el seu president Rubén Traver, el secretari Miguel Ángel Gil, el tresorer Alexis Agut i el vocal Cristian Traver.
    El combinat ‘orellut’, com a mostra d’agraïment, ha oferit una samarreta del CD Castelló emmarcada sota l’estampa de les signatures de cadascun dels integrants de la plantilla.

    COMPARTIR