Aglomeració en la cavalcada de Reyes de València en el pitjor dia de la Covid

3137
La cavalcada de Reyes de València s'ha desbordat

La cavalcada de Reyes de València s’ha desbordat aquesta vesprada. Pretenia ser un acte “secret” i “online”, però l’esdeveniment no ha pogut impedir que centenars de persones s’hagen donat cita en la plaça de l’Ajuntament, en el pitjor dia de les dades de *Covid a la Comunitat Valenciana.

Durant tota la vesprada, famílies amb xiquets han estat esperant l’arribada de l’autobús que portaven a les seues majestats els Reis Mags. Però res ni ningú ha evitat una aglomeració en un moment en el qual hi ha contagi comunitari.

Una vegada en el consistori, els Tres Reis Mags han sigut rebuts per l’alcalde, Joan Ribó, i la Fallera Major Infantil, Carla García Pérez, en l’elegant Saló de Cristall.

Polítics com Manolo Mata del PSPV o la vicepresidenta Mónica Oltra no han dubtat a criticar l’esdeveniment i l’aglomeració.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha manifestat que les imatges de les concentracions de persones que s’han produït aquesta vesprada en la plaça de l’Ajuntament esperant la cavalcada dels Reis Mags “són molt preocupants”.

Catalá ha lamentat que no s’haja adoptat cap mesura de seguretat de distanciament i protecció quan les dades de hui de la pandèmia de *COVID són alarmants. “En el Partit Popular de València hem observat les imatges amb molta preocupació, perquè la planificació de mesures de protecció ha sigut molt precària i irresponsable per part de l’Ajuntament”.

L’itinerari de la cavalcada no es coneixia, però sí que se sabia que arribaria a la plaça de l’Ajuntament, la qual cosa ha provocat la concentració de gent.

“Aquesta discussió sobre la cavalcada porta mesos en marxa, però ha sigut la caparrudesa de l’alcalde i el seu equip de govern el que ha provocat aquest exercici d’irresponsabilitat en una setmana negra en la qual a la ciutat de València hem patit moltes.

COMPARTIR