Agricultors de Castelló ofereixen els seus serveis per a reforçar la neteja contra el Covid-19

  2540
  La Cooperativa San Isidro i altres productors

  La Cooperativa San Isidro i altres productors cediran maquinària a l’Ajuntament i a la direcció territorial de Salut Pública en cas de necessitat

  La societat civil de Castelló està impulsant iniciatives de solidaritat per a fer front a la crisi sanitària del coronavirus. Ara, la cooperativa San Isidro de Castelló i altres agricultors locals han oferit la seua col·laboració al servei municipal de neteja per a quan es necessite un reforç.

  El sector agrari s’implica en la lluita contra el Covid-19 i posa a la disposició de les Regidories de Gestió de Residus i de Transició Ecològica i de la direcció territorial de Salut Pública la seua maquinària para a ser utilitzada en aquelles zones que registren un increment significatiu de incidències de contagis. La seua participació es duria a terme en possibles punts crítics de Castelló complint els protocols de les autoritats sanitàries.

  “Hui, en plena crisi sanitària, els nostres productors locals estan jugant un paper essencial mantenint la seua activitat per a proveir-nos d’aliments. És precisament en unes circumstàncies tan excepcionals quan veiem la importància irreemplaçable dels nostres agricultors i ramaders. A més, els agricultors s’han oferit per a portar la seua maquinària a les labors de desinfecció de la ciutat i, en coordinació amb el serveis de neteja i amb la direcció territorial de Salut Pública, tiraran una mà a la ciutat quan siga necessari”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

  Per la seua banda, el regidor de Neteja, Ignasi Garcia, ha recordat que aquesta col·laboració resultarà fonamental «si detectem zones especialment sensibles i on la incidència dels contagis siga major i sempre segons les directrius que ens marque Salut Pública». L’edil ha recordat que «hem intensificat significativament els recursos i la freqüència dels treballs», però no obstant això «l’ajuda que ens ofereixen els professionals dels sector primari és molt important i ens farà guanyar temps, motiu pel qual tota la ciutat de Castelló els estarà agraïda».

  COMPARTIR