Ajuntament i CD Castellón supervisen l’inici de la segona fase de les obres de Castàlia

  802

  Els regidors d’Esports, Enric Porcar, i d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, han estat revisant al costat de Vicente Montesinos, Jordi Bruixola i Pepe Mascarell, president, director general i responsable de màrqueting i comunicació del Club Esportiu Castelló, respectivament, l’evolució de les obres de millora que s’estan duent a terme en Castàlia.

  Així, el regidor d’Esports ha explicat que el govern municipal i el CD Castellón van acordar de manera conjunta realitzar una sèrie d’actuacions importants en Castàlia que s’estan escometent en tres fases diferents. D’una banda “aquelles que podíem fer amb mitjans propis i que s’estan realitzant en les últimes setmanes per part del personal de Brigades i del Patronat d’Esports”. En segon lloc, la fase que ha començat avui mateix i que està vinculada a “aspectes d’higiene i d’accessibilitat” i, finalment, les obres més grans que “es realitzaran a partir de les Inversions Financerament Sostenibles” i que s’aprovaran al final de l’exercici pressupostari de 2018.

  D’aquesta manera, ja estan en marxa les obres corresponents a treballs de pintura; revisió i substitució de closos perimetrals; revisió i millora de parts funcionals, portes d’accés, marcadors i suports de publicitat; revisió i reposició de seients; i altres reparacions menors com la revisió i condicionament dels elements de seguretat i protecció de les graderies, entre altres.

  La segona fase, que ha començat avui mateix, contempla una reforma completa dels banys de preferència, el condicionament d’una zona de graderia destinada a persones amb mobilitat reduïda i la remodelació de la sala de premsa, amb una millora de la climatització.

  En l’última fase s’escometrà la revisió i adequació de la instal·lació elèctrica de l’estadi, amb especial atenció a les torres d’il·luminació, i la reparació de les graderies dels gols, que suposaran una inversió de prop d’un milió d’euros més.

  Porcar s’ha mostrat “molt satisfet d’aconseguir aquest acord al que hem arribat amb el club per a millorar l’estadi municipal, ja que per a la gent de Castelló i, sobretot, per l’albinegrisme és molt important”.

  Per la seua banda, Simó ha destacat que l’Ajuntament està donant prioritat a les actuacions integrals de reforma de Castàlia i que des de l’equip de govern municipal “anem a impulsar els projectes que milloren la seguretat i l’accessibilitat, dins d’una actuació que tracta de compensar la deixadesa i l’abandó dels anteriors governs”. L’edil d’Ordenació del Territori ha recordat que “l’objectiu és dignificar les instal·lacions per a posar a la disposició de l’afició i els jugadors un estadi a l’altura del que es mereixen. I anem a fer-ho en total sintonia i cooperació amb el club, perquè el CD Castelló és patrimoni col·lectiu de tota la ciutat”.

  COMPARTIR