Alacant acollirà el congrés nacional de transport de mercaderies

4555

Durant aqueixos dies s’espera una important presència d’empresaris de transport de mercaderies de tota Espanya i autoritats del Ministeri de Foment a la nostra ciutat
FITUR – Congrés Nacional de Transport de Mercaderies
La Federació Provincial de Transports d’Alacant (*FETRAMA) ha sigut designada per la Confederació Nacional de Transport de Mercaderies per a organitzar, els dies 28 i 29 de maig, el congrés nacional, de caràcter bianual, per a posar en comú totes les ponències i esdeveniments relacionats a la ciutat d’Alacant. Durant aqueixos dies s’espera una important presència d’empresaris de transport de mercaderies de tota Espanya i autoritats del Ministeri de Foment a la nostra ciutat, entre les 600 i 800 persones.

*Barcala ha ressaltat la repercussió que aquest tipus de congressos tenen a la ciutat des del punt de vista del desenvolupament econòmic, en una presentació que ha comptat a més amb la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, i el secretari general de *Fetrama, Miguel Valverde, en la Fira Internacional de Turisme (FITUR). En aquesta trobada s’han mantingut converses per a oferir millors solucions als empresaris del transport de la província d’Alacant, defensar els seus interessos i solucionar controvèrsies.

COMPARTIR