Alacant celebra la Gala del Comerç amb el reconeiximent per als seus comerços

1536

L’Ajuntament d’Alacant ha celebrat hui la XXIV Gala de Comerç en el Teatre Principal presidida pel primer edil, Gabriel Echávarri, acompanyat per l’edil de Comerç i Hostaleria Gloria Vara,  En la que han sigut premiats deu comerciants de la ciutat en diferents modalitats.

L’esdeveniment ha començat a les 20:45h i ha comptat amb la presència d’associacions de comerciants i festers així com de diverses institucions com l’EUIPO, Cambra de Comerç, IFA, Fundació CAM i Diputació d’Alacant.

En esta edició, els comerços premiats i classificats en primer lloc es veuran beneficiats amb campanyes de publicitat en ràdio i amb la gravació d’un espot publicitari del seu establiment. Quant als classificats en segon lloc, se’ls ha atorgat el premi referent a les campanyes publicitàries de ràdio de Comerç.

Així mateix,el premi al Comerç Amable ha consistit en la gravació d’un anunci publicitari.

En el transcurs de la vetlada, Echávarri ha fet insistència en “que esta Gala és una gran festa dedicada a tots els comerciants locals, ja que ells són motor de creixement econòmica i ocupació, premiant així la innovació, la professionalitat i la competitivitat” i ha destacat la labor fonamental que, com a motor de l’economia realitzen els comerciants,  “gràcies pel treball que realitzeu, dia a dia, pel vostre esforç i dedicació per a millorar esta ciutat“, hi ha assenyalat reiterant el suport de l’Equip de Govern al comerç local.

Des de l’Àrea de Comerç, han premiat a deu negocis alacantins en diferents categories. El jurat ha tingut en compte la memòria, les dades i les imatges presentades. El resultat final de la votació ha sigut la suma dels punts dels criteris generals i les particulars de cada modalitat. S’ha atorgat un primer i segon premi en cada una una d’elles:

  • Premi al Comerç24: primeres classificades Salazones Vicente Leal, segon classificat Sumypel. En esta modalitat el jurat ha tingut en compte els comerços amb almenys 24 anys de vida i que hagen mantingut el mateix nom i activitat comercial, sense importar que s’haja produït un relleu generacional.
  • Premi al Comerç Urbà: ha rebut el primer premi Michèle Croc, segon premi Divina Locura. Esta distinció l’han rebut els comerços que han mantingut una cuidada i atractiva imatge en els seus espais interiors i exteriors. També, s’ha valorat la creativitat i la qualitat dels productes i/o servicis que oferixen.
  • Premi al Comerç de Barri: com primer classificat FuturÓptica, com segon Sara Entrialgo. Un premi dirigit a estos establiments els clients del qual majoritàriament, són pròxims a l’entorn on es troba, per la qual cosa s’ha valorat la proximitat, la tradició i el saber fer.
  • Premi Cota Zero: ha rebut el primer premi Aperitivos Gisbert quedant en segon lloc Barrali. Esta distinció s’ha atorgat als comerços que han començat la seua activitat recentment l’any 2017, valorant l’originalitat tant en el seu entorn, producte o servici oferit.
  • Premi al Comerç amb Sabor: ha quedat en primer lloc El Molí Pa i Café i en segon lloc la Paraeta de Pili. Distinció en què s’ha tingut en compte la gastronomia exclusiva i diferenciadora en la seua presentació, així com l’alimentació en totes les seues variants.

Finalment, la menció al comerç amable ha sigut atorgada a Deskanso sent el negoci més votat online en la web dels premis Comerç 2017 pels seus clients i amics que estan satisfets amb el servici rebut

A més de l’accés als premis concedits, els guanyadors han quedat autoritzats per a fer referència i donar difusió en qualsevol format publicitari a la denominació del premi obtingut i la reproducció de la imatge del trofeu aconseguit.

L’edil de Comerç i Hostaleria hi ha assenyalat que “des de l’Ajuntament es continua recolzant i promocionant l’oferta comercial i hostalera amb estes iniciatives, per a aconseguir que la ciutat d’Alacant es convertisca en un destí gastronomicocomercial unificant dos sectors d’activitat potencialment molt atractius a nivell local, nacional i internacional.

Durant la vetlada, que ha estat amenitzada per l’actuació de l’humorista Leo Harlem, s’ha presentat la Campanya de comunicació de Comerç conjunta amb amb el sector comercial i hostaler a través d’un espot publicitari. Els assistents, han pogut compartir en les seues xarxes socials fotografies i comentaris de la Gala davall l’hashtag oficial #GalaComercioAlicante.

L’Ajuntament, amb la celebració del XXIV Gala de Comerç, ha posat en valor als comerciants alacantins i  Mostrat el seu reconeixement a tots aquells que diàriament contribuïxen a la innovació, modernització, promoció i millora de la imatge del sector comercial de la localitat.

COMPARTIR