Alacant celebra la IX Travessia Solidària a Nado de Santa Faç amb 350 nadadors

1103

La ciutat d’Alacant va acollir ahir la IX Romeria Solidària a Nade de Santa Faç, organitzada pel club RC7 amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, i que ha començat a les 9:00 hores en la zona del Va acariciar de la Platja del Postiguet, on un total de 350 nadadors procedents de tota Espanya han recorregut nou quilòmetres fins a la platja de Sant Joan.

Un any més la costa alacantina s’ompli de nadadors en una travessia benèfica que cada any atrau més participants i el recorregut de la qual suma la mateixa distància que la tradicional romeria de la Santa Faç, celebrada dijous passat. La prova està encapçalada per un barco que porta a bord una imatge de la pelegrina.

Així mateix, destaca el caràcter solidari de la travessia que donarà allò que s’ha recaptat a l’Associació Espanyola de Pacients Afectats per Limfoma, Mieloma i Leucèmia, un objectiu que repetixen en cada edició i pel que els pacients oncològics els han reconegut amb el guardó Albert Jovell.

La ciutat continua així completant el calendari d’esdeveniments esportius del mes d’abril, d’abast territorial, nacional i internacional i que, en este cas, s’engloba d’ací a la setmana en què ha tingut lloc la tradicional pelegrina de la Santa Faç.

COMPARTIR