Alacant estudia la possibilitat de demanar una Oficina Regional de Representació de la Comissió Europea

1147

L’Ajuntament d’Alacant ha convocat hui a les 13:00h, en l’antiga sala de la Comissió de Govern, la Comissió no Permanent del Ple per a l’estudi de la implantació d’una Oficina Regional de Representació de la Comissió Europea. Esta Comissió ha sigut presidida per l’edil socialista Gloria Vara i ha comptat a més amb la representació de tots els grups polítics.

L’objectiu principal d’esta convocatòria, és estudiar la pertinència o no de sol·licitar a la Comissió Europea d’una oficina de l’esmentada institució a Alacant.

Per a Vara “les oficines de representació regionals són les oïdes i ulls de la Comissió Europea en regions o ciutats estratègicament importants. Estes, fan el màrqueting del projecte europeu i poden donar consells estratègics a les autoritats i empreses regionals. Una oficina a Alacant de la Comissió Europea seria un complement a l’agència i a l’escola europea en l’òptica de construir una concentració de les administracions europees a Alacant

A més, es pretén així potenciar els servicis que la Unió Europea pot oferir a la indústria i a la societat, com a punt incardinador de les informacions, des dels nostres sectors productius fins al propi cor del govern de la Unió i des de la Unió fins al nostre territori.

Així mateix, des del consistori informen que en l’orde del dia establit, s’ha constituït la Comissió i s’ha posat en marxa la mateixa. A posteriori, s’ha donat a conéixer el seu règim d’organització i funcionament.

COMPARTIR