Alacant participa en la Fira de Reisen en Hamburgo

1488

El Patronat Municipal de Turisme i Platges, dirigit per la regidora socialista Eva Montesinos, informa que l’Ajuntament d’Alacant acudix per primera vegada a la Fira Reisen d’Hamburg que comença este dimecres, 7 de febrer i durarà fins al dia 11. Ho fa amb estand propi dins de l’espai de la Comunitat Valenciana/Turespaña i amb l’objectiu de presentar tots els productes turístics que oferix la ciutat a un mercat tan important com l’alemany, el tercer país per nombre de passatgers que passen per l’Aeroport internacional d’Alacant-Elx, sense comptar els vols nacionals.

L’estratègia de promoció turística quedu a terme l’Ajuntament d’Alacant a través del Patronat Municipal de Turisme, passa per estar present de manera activa en fires nacionals i internacionals i realitzar presentacions de destí en mercats consolidats, en este cas l’alemany, amb un alt nivell adquisitiu.

Així mateix assenyalar que esta classe d’actuacions són importants perquè estos esdeveniments són l’aparador idoni per a donar a conéixer la ciutat, amb tots els productes que s’oferixen als turistes i visitants, tal com va destacar la responsable de l’àrea en la presentació de les principals línies d’actuació per al 2018.

I que millor manera d’acudir per primera vegada a Hamburg per a donar a conéixer tota l’oferta turística de la ciutat. Reisen és una fira generalista amb una gran afluència de professionals i públic final. Els habitants d’esta zona posseïxen un dels majors poders adquisitius d’Europa. L’esdeveniment oferix àrees temàtiques específiques molt consolidades com la zona expositora dedicada al producte de creuers, de caravanes, o a l’oferta d’activitats a l’aire lliure o turisme actiu.

A més, destaca la importància que té el mercat alemany per a Alacant, és el tercer país per nombre de passatgers que passen per l’Aeroport internacional d’Alacant-Elx. De fet, enguany hi haurà 14 connexions aèries directes amb aeroports a Alemanya, havent-se confirmat ja 419.921 seients en 2018 (vols només origen Alemanya i destí Alacant). Entre les connexions destaca Stuttgart, amb tres vols setmanals a partir de març.

L’evolució quant al nombre de passatgers alemanys que van utilitzar el nostre Aeroport en 2017 va ascendir a 887.962, un increment a l’alça si ho comparem amb 2016. Alemanya és el tercer país emissor internacional per números de passatgers en l’Aeroport Alacant-Elx.

Un dada a destacar i que demostra la repercussió que este mercat té per a la ciutat, ho demostra que durant 2017 es van allotjar en hotels del municipi 40.580 clients de procedència alemanya, un 13,85% més que en 2016, segons dades aportades Associació Provincial d’Hotels d’Alacant (APHA), la qual cosa suposa el 5t lloc en el rànquing de visites internacionals.
 

COMPARTIR