Alacant reuneix la comissió no Permanent del Ple de vigilància de la contractació per primera vegada

717

L’Ajuntament d’Alacant ha celebrat hui la primera reunió Comissió no Permanent o Específica del Ple de Vigilància de la Contractació, que ha estat presidit per l’edil de Contractació, Mª Dolores Padilla, i ha assistit el regidor de Transports, José Ramón González. La comissió està composta també per representants i vocals de tots els grups polítics: Partit Popular, *Psoe, *Guanyar Alacant, Ciutadans, i Compromís.

La sessió ha transcorregut amb normalitat, sent un dels punts tractats l’Expedient sobre Assistència Tècnica per a la redacció del projecte de prestació del servei públic.
Padilla ha assenyalat “que ens trobem en una fase molt inicial, i una vegada finalitzat el contracte i tal com obliga la Llei Valenciana de Transport Públic, es realitzarà un pla de viabilitat per a posteriorment estudiar el servei de transport urbà definitiu”.

Així mateix els diferents grups polítics han comentat en el transcurs de la reunió que “existeix la possibilitat que ens es arribe a temps de traure la contracta de transports en el termini previst”.

En aquest sentit l’edil de Transports, José Ramón González, ha comentat que “ efectivament serà molt complicat traure en els terminis previstos aquest contracte, ja que ni el tripartit, ni el PSOE han mogut cap un paper per a tramitar-lo a passar de conéixer la seua data de caducitat”
“Nosaltres des que hem arribat estem tractant de tramitar aquest contracte amb diligència, però els terminis administratius són els terminis administratius”, va asseverar González.

COMPARTIR