Álvaro Campos renova tres temporades pel CD Castelló

  843

  Álvaro Campos, un dels capitans de l’equip, un dels favorits de l’afició i el pilar fonamental de la salvació, ha renovat amb el CD Castelló per a les pròximes tres temporades. Amb aquesta renovació, Campos seguirà vinculat el conjunt de Castalia fins a la temporada 2021-2022, que finalitzarà amb l’esperat Centenari del club: tres temporades més en les quals defensarà amb el màxim lliurament, com ho ha fet fins ara, la samarreta albinegra.
  El porter *albinegro s’ha convertit sens dubte en un dels favorits de l’afició albinegra. Tot treball té els seus fruits, i el rendiment del meta de Mislata sota els pals ha sigut immillorable, i els ‘orelluts’ li ho agraeixen una vegada i una altra corejant el seu nom cada vegada que realitza una parada.
  La porteria del CD Castelló estarà, doncs, en molt bones ‘mans’ les pròximes campanyes, ja que Campos ha sigut el jugador més destacat de l’última temporada, en els quals ha fet parades meritòries que han donat molts punts. Campos ha jugat tots els minuts possibles en la Lliga: 3.420 minuts en 38 partits disputats encaixant 36 gols, a més de tots els partits de Copa del Rei.
  El CD Castelló continua apostant per mantindre l’essència albinegra de cara a les pròximes temporades i per aconseguir un equip fort i consolidat per a una categoria tan dura i igualada com és la Segona Divisió B.

  COMPARTIR