Aquest cap de setmana es juga la VI Copa Querubí a les instal·lacions esportives Chencho

  727

  Aquest cap de setmana es disputa la sisena edició de la Copa Querubí a les instal·lacions esportives Chencho, organitzada per Eventos Deportivos Castellón amb la col·laboració del Patronat d’Esports, la Fundació Albinegra i la Confederació de Associacions de Veïns de Castelló (Coasveca).

  Centenars de xiquets de les categories querubí i biberó jugaran dissabte i diumenge pel matí als camps A i B de Chencho. En concret, seran 13 equips de futbol 8 i 20 de futbol 5 els que participen en el torneig sota el lema “no competim, compartim”. A més, hi haurà un mercadet solidari que recaptarà fons per a diverses associacions.

  Ahir per la vesprada, durant la presentació de la Copa Querubí, el regidor d’Esports en funcions, Enric Porcar va voler accentuar la vessant educativa de l’esport: “L’esport és una ferramenta educativa per als xiquets i xiquetes més menuts. Cal conjuminar esforços per fomentar aquest tipus d’esdeveniments perquè és un valor afegit per al futbol base”.

  En la mateixa línia, el gerent de Eventos Deportivos Castellón, Ricardo Stasi, va anunciar el següent: “Després de meditar-ho bé, hem decidit que no donarem trofeus als vencedors, sinó la mateixa medalla a tots per igual. En això consisteix ‘no competim, compartim’, ¿no?”.

  Per al president de la Confederació d’Associacions de Veïns de Castelló, Francisco Cabañero, “el torneig va començar sent una cosa simple i ara és el torneig referent a Castelló per a aquestes categories del futbol base”.

  Per últim, el director esportiu de la Fundació Albinegra, Ivan Medall, va destacar la importància d’aquest esdeveniment per als xiquets que estan en procés d’aprenentatge.

  COMPARTIR