Benestar Social programa un taller per a conèixer els prejudicis que hi ha en els barris de Castelló

  1138

  La Regidoria de Benestar Social i Dependència, que dirigeix José Luis López, realitzarà un taller de mapatge col·lectiu que el seu objectiu és obtenir informació sobre aquelles zones, espais i recursos de la ciutat que són percebuts com a negatius i els motius d’aquesta percepció, un resultat que després serà contrastat en una acció dirigida a la població en general.

  El citat curs se celebrarà dilluns que ve, 30 d’abril, a les 17:30, en les dependències municipals del Negociat de Convivència Social, situat en el número 14 de la Ronda Millars. El mateix forma part la tercera fase de la campanya de sensibilització ‘Nosaltres/*Nosaltres’ en matèria d’interculturalitat.

  El regidor ha destacat que “a través del taller es tractarà de donar vida i dotar de significat el permanent canvi al que estan exposats els districtes coneixent dels/les participants el seu propi concepte de barri, les percepcions que tenen, les formes d’habitar-ho i fins i tot les relacions socials de pertinença i d’exclusió que es generen del contacte cultural”.

  La inscripció al taller és gratuïta i el model d’inscripció pot sol•licitar-se a través del correu electrònic ciudadintercultural@castello.es. La informació obtinguda en el taller serà contrastada en una acció comunitària dirigida a la població en general que tindrà lloc el pròxim 19 de maig a partir de les 10:00 en la plaça Santa Clara.

  COMPARTIR