Benicàssim acollirà su primer festival de adopción canina el 8 de abril

1325

La regidora de salut pública, Vanessa Batalla ha anunciat la celebració diumenge que ve 8 d’abril del primer festival de l’adopció de Benicàssim per a aconseguir que lloes macostas que s’acullen per abandó en entitats ciutadanes de salvaguarda d’animals, puguen trobar una llar.

El festival està organitzat per la regidoria de salut pública, l’associació Progat i amb el patrocini de Flora i Fauna. A més, quinze entitats més de tota la província que acullen animals per a la seua posterior adopció, portaran els seus cans en acolliment perquè les famílies de Benicàssim i tota la província puguen adoptar un nou membre en les seues famílies.

Les entitats que col·laboraran seran: Per una bandada feliç, 2a oportunitat Onda, Llebrers 112, GRA, SOS Sangunto, Domicili Animalista Orpesa, Patetes Borriana, Felins Alcossebre, LA SEUA Bandada, Tara Verda, AACC, Empremtes dels carrers, Diana Hernández, Pro Gat Benicàssim i Flora i Fauna.

El festival tindrà lloc en la plaça Corts Valencianes el primer diumenge d’abril entre les 10 i les 17 hores. Durant tota la jornada, els assistents, amb només podran triar la seua mascota nova, sinó que també podran participar en les nombroses activitats que tindran lloc en eixa jornada.

En la fira els assistents podran obtindre informació sobre les adopcions i les entitats protectores. A més hauran desfilades de gossos en adopció, exhibició de gossos guia, exhibició de gossos de busca i rescat, mercat ambulant, pintacaras per a xiquets, exhibició de palissa, màgia, sortejos sorpresa i entrepà gegant.

COMPARTIR