Benicàssim Belle Époque mostrarà la singularitat de Vil·la Elisa

705

El passeig Pilar Coloma de Benicàssim tornarà a convertir-se del 6 al 8 de setembre en el lloc que va donar origen al turisme de costa amb la vuitena edició de Benicàssim Belle Époque. Tres jornades en què es recrearà com vivien els senyorets, (qualificatiu que van rebre les famílies que estiuejaven en la zona coneguda com les Vil•les), caracteritzada pels majestuosos palauets i residencials vora el mar. L’esplendor que van tindre les vil·les del municipi de Benicàssim es posarà en valor de la mà d’un programa d’activitats pensat per al gaudi de tots els públics.
En el marc inigualable de Vil·la Elisa s’ha presentat avui al matí la vuitena edició de la mà de l’alcaldessa, Susana Marqués; la regidora de Turisme, Cristina Fernández; la tècnica de Turisme, Mercedes Lozano; Pablo Granell, de Kinerama, i Carlos Pérez, d’Activa Publicitat. I és la singularitat de Vil•la Elisa la que els assistents al Benicàssim Belle Époque podran descobrir després del projecte de remodelació del palauet municipal. Les “recepcions teatralitzades” tindran lloc totes les vesprades a partir de les 19:30 hores i la inscripció es realitzarà per orde d’arribada. Com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, la present edició de Benicàssim Belle Époque “donarà l’oportunitat a veïns i visitants d’entrar en Vil•la Elisa i conéixer la rehabilitació de l’espai”.
Una altra de les novetats incloses en el programa tindrà lloc l’últim dia de celebració i serà el castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnica Peñarroja, que tindrà lloc a la platja del Voramar el diumenge 8 de setembre a les 20.45.
Però fins que aquest acte pose el colofó final als actes, el passeig Pilar Coloma es convertirà durant tres dies en l’espai perfecte per a riure amb les millors companyies teatrals o delectar-se amb la música d’una big band. “Tres dies en què l’esdeveniment recorrerà totes les disciplines artístiques d’aquella època”, ha comentat la regidora de Turisme, Cristina Fernández.
Així, Benicàssim Belle Époque és una ocasió inigualable per a pentinar-se d’acord amb la moda, adquirir els productes més originals en el mercat modernista, fer una ruta guiada o ballar en una autèntica revetla de l’època. En concret, la Perruqueria i Barberia Belle Époque obriran les portes el divendres, a les 17:30. L’activitat és gratuïta, però requereix d’una inscripció prèvia. També es podrà realitzar un taller de fotografia analògica o participar en els nombrosos jocs infantils. Per la seua banda, la Revetla Belle Époque es convertirà en el lloc perfecte per a ballar, xarrar i riure, així com per a disfrutar de les millors parades de beguda i menjar. A més, comptarà amb les actuacions musicals i els balls d’agrupacions locals. Per si no fóra prou, els assistents a la revetla podran divertir-se amb el ball del fanalet: un ball lent que finalitzarà quan s’apague el ciri que subjecten els participants. També es donaran cita els participants en els concursos de fotografia, pintura, vestimenta i millor lloc i indumentària del mercat modernista. En definitiva, una infinitat d’activitats que, com ha afegit la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “permetran mostrar el potencial històric que té Benicàssim de la mà de les emblemàtiques vil·les”.

COMPARTIR