Benicàssim busca una nova ubicació per a les atraccions de fira

712

L’Ajuntament de Benicàssim estudiarà una nova ubicació per a les atraccions de fira durant les festes patronals. Aquesta és una de les mesures a prendre per part de l’equip de govern amb l’objectiu de minimitzar les molèsties dels veïns i veïnes que resideixen a l’entorn del recinte firal situat en el bulevard. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha comentat que “amb aquest canvi d’ubicació volem trobar un equilibri entre l’ambient lúdic que provoca les atraccions de fira, i el dret al descans de les veïnes i veïns”.
Després de la celebració de les festes en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda, l’ajuntament treballarà ara per trobar l’espai idoni per a situar les atraccions de fira i ja es traslladarien al nou emplaçament durant les pròximes festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva, el mes de setembre.
Així mateix, l’alcaldessa ha avançat que l’activitat que es desenvolupe a altes hores de la matinada durant les setmanes de festes patronals també es reubicarà en un espai més allunyat del nucli urbà “per a aconseguir reduir les molèsties de soroll i poder conjugar el dret a la festa amb el dret al descans”, ha finalitzat Marqués.

COMPARTIR