Benicàssim comença a definir el bus circular

535

L’Ajuntament de Benicàssim ha començat a definir el bus circular que entrarà en funcionament l’any vinent 2020 i amb el que s’atendrà una reivindicació veïnal plasmada en compromís polític per part de l’equip de govern actual.
L’alcaldessa, Susana Marqués, el regidor de Mobilitat, Carlos Díaz, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Domingo Lorenzo, han participat aquest matí en una reunió en la qual s’han posat sobre la taula diferents alternatives de rutes per al nou servei de transport públic. Com ha explicat l’alcaldessa de Benicàssim, el bus circular permetrà connectar totes les zones, com el litoral i les urbanitzacions, amb els punts neuràlgics del municipi, com poden ser el centre del nucli urbà, l’IES Violant de Casalduch, el Centre de Salut i l’estació de tren. En definitiva, el nou transport públic pretén connectar qualsevol punt de la localitat amb tots els organismes socials, administratius, culturals i comercials. “Hem de valorar les necessitats dels usuaris durant els mesos d’estiu i els mesos d’hivern així com els horaris, el nombre d’autobusos i la freqüència del servei”, ha afegit Carlos Díaz.
El que sí que està definida és la partida pressupostària per al pròxim exercici ja que com ha comentat Susana Marqués el consistori comptarà amb una inversió inicial d’al voltant de 60.000 euros per a posar en marxa el bus circular.
La primer edil ha incidit en què “cal conscienciar als veïns perquè utilitzen el transport públic per a fer els seus trajectes en el municipi i amb això continuar apostant per la mobilitat col·lectiva i sostenible”.
Recordar que en l’actualitat Benicàssim compta amb servei d’autobús interurbà que connecta el municipi amb Castelló, bé pel litoral, pel Serradal, o per la CV-149.

COMPARTIR