Benicàssim destina 132.000 euros per a reparar la coberta del poliesportiu municipal

895

El Poliesportiu Municipal de Benicàssim millorarà l’estructura amb la nova actuació que durà a terme l’ajuntament, consistent en la impermeabilització i reparació de la coberta d’aquest espai esportiu.
Com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí, el Poliesportiu Municipal data de l’any 2000 “i des de llavors no s’ha reparat la coberta, que presenta una sèrie de deficiències” com poden ser les goteres que apareixen en episodis de pluges i que dificulten un ús correcte del pavelló.
Aquesta actuació compta amb un pressupost de 132.000 euros que prové d’inversions financierament sostenibles i s’ha d’aprovar en el Ple ordinari d’aquest mes d’agost, fixat per al dia 30. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha explicat que “les millores en les instal·lacions esportives és un compromís adquirit d’aquest equip de govern en la seva aposta per l’esport base”.
Quant a les característiques de l’actuació, Arturo Martí ha comentat que els treballs no afectaran el funcionament habitual del poliesportiu “perquè es treballarà des de fora i el pavelló no es tancarà durant l’obra pel que els esportistes podran continuar utilitzant-ho”. La membrana que s’hi col·locarà ocuparà tots els buits i evitarà qualsevol fuita.
Susana Marqués ha afegit que “l’actuació és necessària per a la millora d’unes instal·lacions que tants veïns i visitants usen i que alberga entrenaments, partits i campionats de diferents disciplines esportives”. Dins de totes les activitats que alberga l’espai, el pròxim 19 d’octubre tindrà lloc el XIV Open Internacional Taekwondo Ciutat de Benicàssim, a què s’espera l’assistència de més de mil participants. Per a aquest campionat es preveu que la coberta del pavelló ja estiga reparada.

COMPARTIR