Benicàssim estudia ampliar els quiosquets de platja a la zona sud

816

L’Ajuntament de Benicàssim sol·licitarà a la Direcció General de Costas, en el seu Pla d’Explotació de Platges, més zones per a la instal·lació de quiosquets en la zona marítima de cara a la pròxima temporada estival.
Aquests nous espais estaran localitzats a la platja Heliòpolis, és a dir, en la zona sud del litoral del municipi. “Ampliar la concessió de quiosquets a la zona sud té l’objectiu marcat per l’equip de govern de descentralitzar l’oci i la restauració”, ha explicat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, qui ha recordat a més que “des de l’ajuntament s’està treballant perquè la zona sud compta amb tots els serveis necessaris per als veïns entre els quals es troben el centre de salut l’obertura de la qual durant tot l’any ja s’ha reclamat a la Generalitat Valenciana”.
Per part seua, el regidor de Mobilitat, Carlos Díaz, ha indicat que la concessió de quiosquets de platja en la zona sud “permetrà descongestionar el trànsit en la zona nord ja que aconseguirà diversificar l’oferta de restauració en la costa”.
Durant la present temporada d’estiu quatre són els quiosquets que s’han instal·lat en el litoral de la localitat i els mateixos estan situats a la platja Els Terrers, Torre Sant Vicent i Almadrava. El Pla d’Explotació de Platges de l’Ajuntament de Benicàssim per a enguany també contempla les zones d’oci i animació turística, zones esportives, els quioscos de premsa, els llocs d’ombrel·les i hamaques, els llocs de patins i els de massatges, o una zona d’embarcacions. A més, per a aquest estiu s’ha inclòs la sol·licitud de permís per a utilitzar la zona de la pineda situada al costat de la Torre Sant Vicent amb la idea de poder desenvolupar allí activitats, principalment pensades per a un públic familiar i obert, així com una zona de tret de focs artificials a la platja del Voramar. D’aquesta concessió es va fer ús fa una setmana amb motiu del castell de focs artificials que es va disparar per a tancar la huitena edició de Benicàssim Belle Époque. Costas també ha concedit el permís per al tret de focs artificials a la platja Torre Sant Vicent, el qual tindrà lloc el pròxim 29 de setembre i amb el qual el municipi conclourà les festes en honor a Sant Tomás de Villanueva.

COMPARTIR