Benicàssim executa rebaixos de voreres per a continuar millorant l’accessibilitat

510

L’Ajuntament de Benicàssim està realitzant obres de condicionament de voreres en diferents punts de la localitat per a permetre l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Amb eixe objectiu el consistori està duent a terme el rebaix de voreres de vials que, com explica la regidora d’Atenció Ciutadana, Elena Llobell, “són actuacions demandades per la ciutadania i cada queixa o suggeriment que rebem li intentem posar solució de la manera més ràpida possible”.
Aquestes actuacions s’inclouen en el Pla anual de manteniment de vials i en les últimes setmanes s’ha actuat en més de 10 vials, i de manera especial cal destacar la millora de l’accessibilitat en l’entorn de l’escoleta municipal Pintor Tasio.
Des d’Obres Públiques, amb Carlos Díaz al capdavant de la regidoria, indiquen que el municipi de Benicàssim compta amb diferents itineraris accessibles que connecten el nucli urbà amb el litoral, així com altres zones d’interés com pot ser el parc del Trenet. Carlos Díaz ha destacat la importància que Benicàssim “siga una ciutat completament accessible i per això treballem a adaptar aquells carrers i vials antics que s’han quedat sense tractar en matèria d’accessibilitat”.

COMPARTIR