Benicàssim ofereix abonaments al San San Festival amb beneficis pels veïns del poble

1688

Els veïns de Benicàssim tornen un any més a tindre avantatges per a assistir al primer dels grans festivals que se celebren en la localitat. A partir de dimecres que ve 21 de febrer i fins al dissabte 24 de febrer, les taquilles del Teatre Municipal Francisco Tárrega s’obriran per al termini de quatre dies de venda d’abonament a empadronats.

Com es van comprometre des de l’organització del festival amb l’alcaldessa, Susana marqués, l’esdeveniment donarà un tracte prioritari als veïns de la localitat per a fer menys onerosa la seua assistència a este esdeveniment que arriba en 2018 a la seua segona edició benicense.

Com han informat des del festival, el preu entrada per a empadronats serà de 35 euros més gastos de gestió (3,5 euros), mentres que el preu de compra convencional és de 45 euros més gastos.

L’horari de posada a la venda d’estos abonaments per a empadronats començarà dimecres que ve 21 i dijous 22 de 17:00 a 21:00 hores, el divendres 23 d’11:00 a 15:00 hores i de 17:00 a 21:00 hores i, el dissabte 24 de febrer, 10:00 a 14:00 hores.

Des de l’organització del festival han avançat que no hi ha quota per a la venda d’abonaments i que els únics requisits per a aconseguir estes entrades especials són, presentar un volant d’empadronament i/o el DNI que acredite que la residència o empadronament és a Benicàssim. Tota la gestió de la venda de l’entrada es realitzarà en el mateix Teatre, per la qual cosa el pagament de l’abonament també es realitzarà in situ.

Cal recordar que el Sansan Festival se celebrarà en el recinte de festivals de Benicàssim entre els dies 29 i 31 de març i que alguns dels seus grups programats en cartell són Lori Meyers, Sidonie, Ivan Ferreriro o els incombustibles Celtes Curts.

COMPARTIR