Benidorm ultima el dispositiu per al primer gran festival, el Reggaeton Beach amb Nicky Jam

789

La Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm es prepara per a acollir aquest dissabte, 13 de juliol, el primer gran festival de l’any, el Reggaeton Beach, un esdeveniment que arrancarà al migdia i que tindrà a l’artista internacional Nicky *Jam com a cap de cartell. Mentre en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva s’ultima el muntatge del recinte, hui s’ha celebrat la reunió de seguretat i coordinació prèvia a l’esdeveniment, en la qual han participat, entre altres, els regidors d’Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles; de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez; i la d’Esports, Mariló Cebreros; representants del Cos Nacional de Policia, Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil; membres de l’organització; així com tècnics de diferents departaments municipals.

El regidor d’Esdeveniments ha explicat que el festival “està perfectament organitzat en matèria de seguretat, trànsit i dispositiu sanitari”. Concretament, un equip de vigilància privada format per més de 100 persones s’encarregarà de la seguretat a l’interior del recinte. A aquests se sumaran “efectius de la Policia Local –amb vols de dron inclosos- i de les unitats *UIP i *UPR del Cos Nacional de Policia en els accessos al recinte i voltants de la Ciutat Esportiva Guillermo *Amor”, així com integrants de Protecció Civil. A més, hi haurà una UVI mòbil, dues ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB) i TNA, onze tècnics d’emergències sanitàries, un metge, dues infermeres i tres socorristes.

*Carrobles ha assenyalat que “un dia abans de l’esdeveniment, concretament a partir del divendres des de les 10.00 hores, els assistents que ho desitgen podran acostar-se al recinte per a validar les seues polseres i carregar el sistema de pagament que porten incorporades”. D’aquesta forma, “s’agilita l’accés al recinte el dia del festival, i el públic no necessitarà portar tants diners en efectiu durant l’esdeveniment”.

Els concerts es desenvoluparan en el camp d’atletisme. Al voltant d’aquesta pista es distribuirà la zona d’hostaleria i d’activitats lúdiques. Per a alleujar la calor, des de l’organització han detallat que s’instal·laran inflables aquàtics, zones d’ombra i sistemes de polvorització, inclòs un des de l’escenari. A més, s’obrirà la zona de bany de la piscina i hi haurà grups d’animació pel recinte amb sistemes de polvorització d’aigua portàtils.

Així mateix, s’instal·larà un ‘Punt Verd’ en el qual els assistents podran depositar les botelles i gots oficials del festival per a fomentar el reciclatge i evitar la proliferació de residus. Per a motivar l’ús del ‘Punt Verd’, l’organització ha plantejat una serie jocs amb premis. A més, dins del recinte també hi haurà un ‘Punt Violeta’ contra l’assetjament.

Durant les primeres hores, el festival estarà amenitzat per dj’s. Entre els artistes que passaran pel *Reggaeton Beach Festival estan Becky G, Farruko, Karol G, Juan Magan, Bryant Myers, Rels B, Rauw Alejandro, Líric a la Casa, Atomic, Ana Mena, José de Rico, Víctor Magan i Cosmik i, per descomptat, Nicky Jam. Els concerts finalitzaran entorn de la mitjanit. Després de l’actuació de Nicky Jam, hi haurà un espectacle final de clausura per a afavorir l’eixida escalonada dels assistents.

Pel que respecta a la mobilitat, s’ha habilitat com a aparcament en la zona del polígon, i hi haurà servei especial de taxis en l’avinguda de Foietes, al costat del recinte.

COMPARTIR