Bombers del SPEIS controlen amb celeritat un incendi en vivenda amb diversos focus d’ignició sense ferits

1359

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que ahir dilluns – 7 de Maig- Bombers del Servici de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) de l’Ajuntament d’Alacant han intervingut per a extingir un incendi en vivenda que ha tingut lloc en carrer Francisco Carratalá Cernuda, NÚM. 28, sense ferits.

El SPEIS va rebre l’avís sobre les 9,20 hores del matí, fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions completes amb tretze bombers, a la seua arribada la propietària els va facilitar les claus de la vivenda ja que es trobava en la porta de l’edifici.

Els bombers del SPEIS van accedir a la vivenda situada en una segona planta i van assegurar en una primera intervenció que no es trobava ningú en l’interior, iniciant les tasques d’extinció de la vivenda per l’interior amb diverses línies d’aigua, aconseguint controlar-ho amb celeritat. Els bombers van confinar els veïns de les altres vivendes en els seus domicilis per a evitar que baixaren pel buit de l’escala i pogueren resultar ferits pel fum, mantenint el vehicle escala en l’exterior per si era necessari per a evacuar o rescatar alguna persona.

Així mateix informar que el foc estava localitzat en tres estades diferents de la vivenda amb diversos focus d’ignició i es va declarar per causes que investiga la Policia Nacional, i ha quedat totalment afectada per les flames una de les habitacions i la resta de la vivenda parcialment. La Policia Local va posar en marxa un dispositiu amb dos patrulles per a coordinar l’emergència tallar el carrer i va clausurar l’accés de l’edifici, avisant als veïns perquè romangueren en les seues vivendes.

Segons els bombers les labors d’extinció es van allargar prop d’una hora, i amb la seua intervenció van evitar que s’incendiara tota la vivenda i una vegada controlat i extingit l’incendi es va procedir a realitzar les labors de ventilació amb els grups de pressió positiva en tot el buit de l’escala.

COMPARTIR