Busseig a les Columbretes, una experiència única en Castelló

1061

La costa de Castelló té moltes coses que la fa única, un de les destinacions preferides pels espanyols i els visitants d’altres països per a gaudir de les vacances. Grans festivals de música, uns altres més modestos i a més, una gran varietat d’activitats aquàtiques per a gaudir són part important d’aqueixa oferta.

Les illes Columbretes són una de les atraccions turístiques més importants de la província de Castelló. A pocs quilòmetres enfront de la costa de Castelló, aquest conjunt d’illots d’origen volcànic amaguen molt més del que es pot veure a simple vista. Sota l’aigua que cobreix gran part de les illes Columbretes hi ha molta vida que es pot descobrir bussejant en Columbretes.

Bussejar en illes Columbretes

Bussejar a les illes Columbretes és una de les millors experiències que es poden viure durant les vacances a Castelló. Per a realitzar una d’aquestes excursions s’ha de tindre experiència en les immersions en el mar. Només es poden realitzar aquestes eixides per a bussejar en les Columbretes si es compta amb 25 immersions en la cartilla d’immersions i l’última d’elles ha d’haver sigut realitzada dins dels dotze mesos previs a l’excursió a Columbretes.

Els que compleixen aquestes condicions podran gaudir d’un dels fons marins de la costa de Castelló més imponents. Es tracta d’una zona protegida, així que la presència humana quasi ni es nota. Per a realitzar aquestes excursions per a bussejar a les illes Columbretes es pot triar entre salpar des del port de Castelló o contractar l’excursió a Columbretes des del port d’Alcossebre.

Bussejar en illes Columbretes des de Castelló i Alcossebre

Bussejar en Columbretes des de Castelló i Alcossebre

L’excursió per a l’excursió de busseig a les illes Columbretes Castelló ix del port de la capital, encara que els afeccionats al busseig també poden contractar una excursió per a bussejar en Columbretes des d’Alcossebre. En tots dos ports hi ha ixen catamarans per a bussejar en Columbretes que realitzen aquesta excursió per a bussejar en les Columbretes i descobrir la impressionant fauna i flora marina que amaguen les aigües d’aquest arxipèlag d’origen volcànic.

Excursions a les Columbretes

El busseig a les illes Columbretes és una experiència única que tot aficionat al busseig ha de gaudir en alguna ocasió. En el fons de les illes Columbretes es poden veure espècies que no es troben en altres parts del món i gaudir d’un espai submarí que no té a penes presència humana.

La pesca està prohibida, per la qual cosa només es realitzen activitats de busseig recreatiu a les illes Columbretes. Les excursions per a practicar el busseig en Columbretes tenen una duració d’unes huit hores, en les quals es realitzen dues immersions en aigües de les illes Columbretes, d’uns quinze minuts cadascuna.

Busseig Columbretes des de Alcossebre i Castelló

Catamarà excursió busseig Columbretes

Els catamarans que parteixen des de Castelló per a i des de Alcossebre estan equipats amb el material necessari per a poder realitzar les immersions si l’usuari no disposa d’aquest material. Així, en els centres de busseig en Columbretes es pot llogar el material de busseig, amb botelles d’aire, llastos i la resta de material que es pot necessitar per a fer que aquesta excursió de busseig a Columbretes siga tot el satisfactori que ha de ser.

L’excursió de busseig Columbretes en catamarà és l’única manera de poder acostar-se fins a les illes Columbretes per a poder realitzar aquesta activitat, ja que es tracta d’una zona protegida i no es pot accedir a ella sense els corresponents permisos. Les exigències d’un nombre mínim d’immersions i la comprovació de la vigència de l’assegurança d’immersió i la resta de documentació també són importants i si no es compleixen no es podrà bussejar a les illes Columbretes, així que cal tindre’l tot llest per a poder experimentar aquesta fascinant activitat.

Etiquetas | columbretes buceo, bucear en columbretes, buceo columbretes, bucear islas columbretes, islas columbretes buceo, buceo islas columbretes, buceo en las islas columbretes, buceo columbretes catamaran, buceo en islas columbretes castellon, centros de buceo en columbretes, Columbretes buceo

COMPARTIR