Campanya ‘Albinegre de bressol’

  1559
  baby orellut castello albinegre

  Ser del CD Castelló no té fronteres i per això a qualsevol xiquet que nasca, no sols en la província de Castelló sinó en qualsevol lloc d’Espanya durant este 2018, el club li regalarà una camiseta “Baby-Orellut”. Nàixer enguany a Espanya té premi i eixe no és un altre que una camiseta amb un poder molt especial.

  Per a promocionar esta campanya el club ha realitzat un original vídeo en què es mostren els avantatges de tindre un fill Albinegre de bressol. El vídeo arranca amb dos bebés plorant i relata l’efecte balsàmic que l’albinegra té sobre ells. Com si d’una poció miraculosa es tractara, l’elàstica “Baby-Orellut” del CD Castelló aconseguix que els bebés tinguen dolços sons.

  A més, la camiseta “Baby-Orellut” és una camiseta molt especial en la que, al marge dels colors albinegres, es pot apreciar una banda de color “Tarongina”, Nom amb què des del club s’ha volgut batejar a eixe color verdós representatiu de la Comunitat Valenciana i que projecta els valors Pels que deu regir-se l’entitat i la Fundació Albinegra. El color Tarongina representa el respecte, la solidaritat i la igualtat de gènere. Valors tots ells que van associats a la campanya Albinegre de bressol.

  Tots els pares que vullguen que els seus fills s’acullen a la promoció tan sols deuen acudir a les oficines de Castalia i presentar el certificat de naixement per a poder arreplegar de manera gratuïta la camiseta “Baby-Orellut” i també serà obsequiat amb un abonament per a la fila zero I una carta manuscrita del president del CD Castelló, Vicente Montesinos, donant-li la benvinguda al món.

  Per a més informació, consultar les condicions de la campanya en la web.

  COMPARTIR