Canals commemora el Dia de la Llibre

349
Canals commemora el Dia de la Llibre

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals ha preparat per a demà, 6 de maig, dos actes que versen en la lectura de diversos exemplars en commemoració pel Dia del Llibre.
A les 17.30 hores, la Biblioteca Infantil de la Casa de Cultura Ca Don José de Canals acollirà la lectura del conte infantil “La princesa que volia ser escriptora”, utilitzant la tècnica del Kamishibai que significa “teatre de paper” i és una manera de contar contes molt popular al Japó. Amb açò, aproximarem a les xiquetes i els xiquets a la lectura desmuntant rols i estereotips de gènere en contes tradicionals.
Posteriorment, a les 19 hores, s’hi presentarà el llibre “Feminisme a través de la història de l’art”, abordant el paper de la dona en l’art com a objecte, creadora i protagonista d’obres pictòriques. En aquesta ponència, es visibilitzaran obres d’art i, finalment, es durà a terme una dinàmica per a evidenciar les diferències entre els retrats masculins i femenins.
Des del Consistori animen a totes i tots a participar i gaudir de les jornades de lectura programades. Com diria Herbert George Wells: “Hi ha grans llibres al món i grans mons als llibres”.

COMPARTIR