Carlos Delgado, nou defensa del C.D. Castellón per a la pròxima temporada

  754

  El CD Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Carlos Delgado per a incorporar-se al CD Castelló durant les pròximes tres temporades.

  Carlos Javier Delgado Rodríguez (Puerto Real, Cadis, 22 d’abril de 1990) és un defensa central que una gran experiència en categories superiors que arriba per a completar la nova ‘muralla’ del CD Castelló per a l’eix de la saga.

  Format en les categories inferiors del Màlaga, va iniciar la seua carrera professional en el filial malagueny, on va jugar entre 2007 i 2009. Després d’un xicotet ‘erasmus’ en l’Sparta Rotterdam holandés que va durar diversos mesos, Delgado també va provar sort en diversos filials, com Valladolid B, Almería B. En la campanya 2011-12 signatura per l’Oriola, llavors en Segona B, i la seua sobresalienta temporada fa que el València es fixe en el central puertorrealeño per a la seua filial.

  Ja en el segon equip ‘xé’, a València li van anar molt millor les coses al nou defensa albinegro. Va aconseguir fins i tot debutar amb el primer equip valencianista en una trobada de la fase de grups de la Champions League davant el Lille, partit en el qual va véncer el València de Pellegrino (2-0) i en el qual Delgado va disputar els 90 minuts.

  En la temporada 2014-15, Carlos Delgado decideix canviar d’aires i marxa al Leganés de Segona Divisió, i la temporada següent recala en el Recreatiu d’Huelva, en Segona B.

  Les últimes dues temporades ha jugat en l’Albacete Balompié, equip del que arriba procedent i en el qual va aconseguir ascendir a Segona Divisió. Aquesta temporada, el central ha decidit vestir l’albinegra i gaudir de Castalia unint-se a un projecte ambiciós per a retornar al Castelló al lloc que li correspon. Benvingut!

  COMPARTIR