Castelló aborda la planificació del dispositiu per a la vacunació massiva a l’Auditori

  2156
  Castelló aborda la planificació del dispositiu per a la vacunació massiva a l'Auditori

  L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut aquest dilluns una reunió de treball a l’Auditori i Palau de Congressos per a planificar ‘in situ’ els detalls del dispositiu de seguretat i control d’accessos de cara a la campanya de vacunacions massives que començarà en els pròxims dies en aquest espai. A la reunió han assistit a més el regidor de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, responsables de la Policia Local de Castelló, de Protecció Civil, així com personal tècnic de l’Auditori.

  L’alcaldessa de Castelló ha explicat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha triat l’Auditori com l’espai de la ciutat a habilitar de manera extraordinària per a la seua conversió com a centre de vacunació massiva contra la covid-19. “Aquest dilluns hem mantingut una primera trobada per a preparar tot el dispositiu perquè aquest procés a desenvolupar per les autoritats sanitàries tinga lloc amb totes les facilitats possibles”, ha indicat Marco.

  En aquest sentit, ha explicat que, des del Consistori, s’està treballant en el disseny del dispositiu de control d’accessos al recinte. “Està previst que per aquest espai passen cada hora unes 400 persones, per això, des de l’Ajuntament col·laborarem amb Sanitat en la posada en marxa del dispositiu de mobilitat i control d’accessos necessaris per a evitar col·lapses i aglomeracions”, ha apuntat.

  En els pròxims dies es detallarà al costat de les autoritats sanitàries el pla que definirà, entre altres coses, els itineraris d’entrada i eixida, les zones de parquing, el control dels accessos al recinte per cotxe i a peu, etc.

  COMPARTIR