Castelló acollirà aquest divendres la segona etapa de la Mediterranean Epic 2021

  1661
  Mediterranean-Epic

  Braina destaca la potencialitat dels entorns de la ciutat per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure
  El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina, ha participat aquest dilluns en la presentació de la IV edició de la Mediterranean Epic, la carrera internacional per etapes de bicicleta de muntanya que transcorre per la província de Castelló i que es desenvoluparà finalment del 25 al 28 de març. Braina ha destacat que aquest esdeveniment esportiu arriba a la seua quarta edició “havent-se erigit en una de les millors carreres de bicicleta de muntanya per etapes del món” i ha recalcat que Castelló “serà escenari d’eixida i arribada de la segona etapa de la competició”.
  En concret, Castelló acollirà la carrera d’aquest divendres 26 de març que tindrà com a punt d’eixida els camps del Chencho. L’etapa discorrerà durant un recorregut de 58 quilòmetres de sendes i 1.700 metres de desnivell.
  “La Mediterranean Epic serà un gran aparador per a mostrar la potencialitat dels enclavaments de la ciutat i el seu entorn per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure”, ha indicat Braina. El regidor ha manifestat que “des del Patronat Municipal d’Esports donem suport a totes les iniciatives que, com aquesta, visibilitzen la pràctica de l’esport a nivell professional o de competició, però també tots aquells esdeveniments que visibilitzen l’esport com una alternativa d’oci i per a gaudir de l’entorn”.
  El regidor ha agraït el treball que realitzen els clubs, entitats esportives, aficionats i institucions per a poder recuperar la pràctica de l’esport, de manera segura, en un any marcat per la covid-19.

  COMPARTIR