Castelló activa un servei especial de TRAM i bus durant la Nit de Sant Joan fins a les 6 h.

545

La ciutadania disposarà de transport públic fins a les 6.00 hores en la Nit de Sant Joan. Per a això, l’Ajuntament de Castelló ha reforçat la línia de bus que va des de la Plaça Borrull fins a l’Aeroclub, la T1, que connecta l’UJI amb l’Aeroclub, i el TRAM llançadora que enllaça el passeig Buenavista amb el camí Serradal. Així, la nit del diumenge 23 de juny hi haurà eixides cada 30 minuts per a desplaçar-se a la platja. A més, 48 efectius de la Policia Local garantiran la seguretat en carreteres i platges en una festa que compta amb un total de 27 activitats repartides a la platja del Pinar, el Parc Litoral, la platja del Gurugú i el Grau.
El servei especial en la línia Castelló-Grau arranca a les 23.00 hores en la rotonda de l’aeroclub i a les 23.30 des de la plaça Borrull. Amb una freqüència de mitja hora, l’últim bus ix a les 6.00 des de la platja i a les 5.30 des de Castelló. A partir de les 22.00, amb eixides cada 30 minuts, s’activa la T1, que connecta l’UJI amb la platja -a través d’un transbord al Grau- i el TRAM llançadora que, mitjançant un recorregut circular, uneix el passeig Buenavista i el camí Serradal.
A més, la ciutadania tindrà a la seua disposició la línia de bus ‘Castelló-Benicàssim per les villes’ que compta amb les parades habituals i ix des de la capital a partir de la 1.00 fins a les 6.00, amb eixides cada mitja hora també. Des de Benicàssim, el servei nocturn s’inicia a les 2.00 i finalitza a les 7.00.
Per als qui no puguen fer ús del transport públic i hagen de desplaçar-se en el seu vehicle, un any més s’habilita l’aparcament situat al costat de l’aeròdrom. No obstant això, a causa de les restriccions i per seguretat viària i respecte al medi ambient, des del Ajuntament sempre es recomana l’ús de bus o TRAM.
L’accés amb vehicle a la zona d’estacionament de la platja Gurugú s’efectuarà en sentit Castelló-Benicàssim fins que els operaris procedisquen al tall de l’avinguda Ferrandis Salvador. Es podrà accedir a la zona d’estacionament i a Benicàssim pel carrer Mascarat, el camí Serradal i el Lateral del Riu Sec.
Per a garantir un trànsit fluid, es recomana una eixida escalonada, de la mateixa manera que s’insta a la ciutadania a seguir les instruccions de la Policia Local i Agents de Mobilitat Urbana (AMU).

COMPARTIR