Castelló acull el Campionat d’Espanya de Volei Femení

  1549

  450 jugadores de categoria juvenil competiran durant cinc dies

  Aquest matí s’ha presentat el LIX Campionat d’Espanya Juvenil Femení al saló d’actes del Patronat d’Esports. A l’acte han assistit el regidor d’Esports, Enric Porcar, el president del Club Volei Grau Castelló, José Miguel Varella i dos jugadores del club: Marga Bauzà i Patricia Catinas.

  Les dos jugadores han mostrat una mescla d’optimisme i realisme respecte a les possibilitats del Volei Grau d’alçar-se amb la victòria. “Serà un gran torneig, amb molts equips de nivell”, ha declarat Varella des de la presidència del club.

  En total, seran 32 equips els participants provinents de diversos punts d’Espanya, quatre d’ells de la Comunitat Valenciana i el Volei Grau com a únic representant de Castelló. “Estem parlant d’unes 450 jugadores, al que cal sumar familiars i entrenadors que dinamitzaran el sector hostaler de la ciutat durant cinc dies. Per a Castelló és a més un orgull ser seu de competicions d’esport femení”, ha assegurat Enric Porcar.

  El LIX Campionat d’Espanya de Volei Juvenil Femení es disputarà entre el dimecres 1 de maig i el diumenge 5, en tres pavellons diferents: Ciutat Esportiva, Pablo Herrera i Chencho Nord.

  COMPARTIR