Castelló es prepara per gaudir de la Festa de la Rosa

1670

La regidora de Festes, Sara Usó, ha presentat hui la programació d’enguany per a la Festa de la Rosa. La regidora ha estat acompanyada per Pepe Ferrer, de la Junta de Festes de Castelló; la reina de les Festes de 2018, Carla Bernat, i el representant de la UTE Jardins de Castelló, Raúl Aznar.

Així doncs, durant els dissabtes del mes de maig les protagonistes de Castelló seran la música i les flors, ja que el primer dissabte dia 5 s’inaugurarà aquesta cicle festiu amb el festival en el qual participaran 10 grups, les actuacions dels quals començaran a partir de les 22:00h. D’aquestes agrupacions, tres d’elles es presentaran al concurs i, malgrat ser menys que altres anys, Pepe Ferrer ha promès que “ho farem tan bé com siga possible amb aqueixos tres grups que es presenten, seguríssim”.

Aquest mateix dissabte també es durà a terme un homenatge per a “tots aqueixos amics molt volguts que han dedicat molts anys a la música i ja no estan”, ha declarat Ferrer, qui ha explicat que hi haurà una actuació duta a terme per tres músics que han fet dues peces, un bolero i un mix de boleros, en nom a un “mestre que ha fet que agradara la música durant moltes generacions, Manolo Portolés, però en representació de tots els que falten”.

Els altres dissabtes del mes, dies 12, 19 i 26 de maig, hi haurà serenates en tres llocs clau de la ciutat de la Plana: a les 23:00h en Quatre Cantons, a les 24:00h en la Plaça del Real i a la 01:00h en la Plaça de la Pau. Per ordre d’actuació, el dissabte 12 començarà l’agrupació Tombatossals, després Els de la Fileta i per a acabar Vora Sèquia. El dissabte 19 serà el torn de Grills de la Nit primer, Els Llauradors després, i les estudiantines de Dret i de Magisteri per a finalitzar la nit. I, finalment, el dia 26 actuaran Vora Sèquia i Els de la Fileta una altra vegada, i Rosa de Maig donarà fi al cicle d’actuacions. Cal destacar que el grup Rondalla La Vallera, guanyador del concurs de l’any passat, serè l’encarregat de rondar a la Reina actual amb les seues serenates.

El representant de la UTE Jardins de Castelló, Raúl Aznar, ha avançat que subministraran “700 roses per a la festa, perquè la gaudiu”, al que Sara Usó ha afegit que “a més amb bona música, bona festa, sentiments, roses i tot l’afecte que hem posat per a l’organització d’aquest acte, tant la Junta de Festes com el Patronat”.

COMPARTIR