Castelló fomenta la creativitat i l’emprenedoria dels joves amb la convocatòria de set concursos

684

El regidor Jorge Ribes destaca que aquesta iniciativa representa un “espai idoni per a desenvolupar idees artístiques i projectes innovadors a la ciutat”

L’Ajuntament de Castelló fomentarà la creativitat dels joves artistes i emprenedors a través del Concurs d’Idees Joves i els sis Concursos de la Joventut de l’any 2019, dels quals s’ha publicat la convocatòria i les bases. El regidor de Joventut, Jorge Ribes, ha subratllat que “a través d’aquests certàmens es pretén promoure la participació i desenvolupar les capacitats creatives dels joves castellonencs”.

“Es tracta d’una iniciativa innovadora que suposa un espai idoni perquè els joves puguen dur a terme les seues idees a la ciutat de Castelló”, ha assenyalat Ribes, el qual ha animat a tots els joves que tinguen un projecte al fet que, a través d’aquest altaveu, “puguen impulsar-lo, ja que des del consistori els farem un seguiment fins al final perquè aconseguisca ser una realitat”.

Cadascun dels concursos té un caràcter diferenciat. “Si bé el primer està enfocat cap a l’emprenedoria, els altres sis tenen un vessant més creatiu”, ha comentat Ribes. Els Concursos de la Joventut són el XXIII Concurs ‘Còmic Jove’, el XVII Concurs de Fotografia ‘Castelló Jove’, el XIV Concurs de Pintura, el XIII Concurs de Relat Curt, el XXIII Concurs de Cartell de Carnestoltes 2020. A més també hi ha un Concurs de Curtmetratges per a desenvolupar les tècniques fílmiques de la gent jove.

Així doncs, els Concursos de la Joventut estan dirigits a persones des dels 12 fins als 30 anys, mentre que el Concurs d’Idees Joves és per a edats compreses entre els 18 i els 30 anys. Les bases dels set certàmens estan publicades en la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló, en la secció temàtica de joventut.

COMPARTIR