Castelló organitza una jornada de neteja i una solta de tortugues a la platja del Serradal

540

La Regidoria de Transició Ecològica programa aquesta activitat per al diumenge 29 de setembre amb motiu del Dia Marítim Mundial

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló continuará el diumenge 29 de setembre amb una nova activitat de conscienciació ambiental en la campanya “Celebrem amb la natura”, en aquesta ocasió organitzada amb motiu del “Dia Marítim Mundial”, que comptarà amb una batuda de neteja per part dels participants a la platja del *Serradal i una reintroducció de tortugues en el medi marí.

La jornada tindrà lloc des de les 10.30 a les 13.30 hores a la platja del Serradal, que ha sigut declarada microrreserva de flora del Serradal, una mesura que garanteix la conservació del cordó dunar.

La Fundació de l’Oceanogràfic serà l’encarregada de dur a terme la solta de tortugues. Els assistents al mateix temps participaran en una activitat de recollida de restes de plàstics i burilles que localitzen a la platja com a forma de sensibilitzar a la societat sobre la importància de mantindre en condicions el medi natural i marí.

COMPARTIR