Castelló promou Ecodriving, la primera fira de la mobilitat elèctrica

667

El regidor delegat de Mobilitat de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha presentat aquest matí la primera edició de Castelló Ecodriving. La iniciativa, que se celebra aquest cap de setmana en PortCastelló, té com a objectiu mostrar les novetats que presenta el sector de l’ecomobilitat mitjançant exposicions de productes, proves de vehicles i conferències, entre altres activitats. També han participat en la presentació el diputat de l’Àrea d’Oficina Tècnica i Planificació i Serveis de la Diputació Provincial, Iban Pauner, i el director de Castelló Ecodriving, Fernando Lobón, qui ha destacat que “aquesta iniciativa aconsegueix fer un pas més enllà en la conscienciació de la ciutadania sobre mobilitat elèctrica”.

Simó ha destacat que la mobilitat elèctrica “és una manera de moure’s més neta i eficient” pel que la celebració de la fira Ecodriving “es projecta més com un fòrum de divulgació de les alternatives al vehicle motoritzat tradicional”. En aquest sentit, ha subratllat el regidor de Mobilitat, el certamen “servirà per a donar resposta als dubtes que la ciutadania puga tenir entorn de les possibilitats dels vehicles elèctrics, conèixer les millors opcions i donar així resposta a la demanda creixent d’informació sobre un sector en auge”.

Aquesta iniciativa, pionera en la capital, i que s’emmarca dins de les activitats promogudes per l’Ajuntament en la Setmana Europea de la Mobilitat, situa a Castelló al costat d’altres ciutats que també estan apostant per un transport més sostenible i més eficient.

Durant dos dies els castellonencs podran ser part activa dels actes que formaran la primera edició gràcies a les diferents activitats que s’han preparat, des de l’exposició de vehicles fins a les proves dels mateixos acompanyats de monitors especialitzats.

La formació i la conscienciació vindran de la mà de col·loquis oberts al públic en els quals professionals del sector donaran a conèixer les diferents alternatives quant a mobilitat sostenible i explicaran com aprendre a realitzar una conducció més eficient. L’horari d’obertura de la Fira de la Mobilitat Elèctrica Ecodriving serà de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores, tant el dissabte com el diumenge.

Castelló Ecodriving és una acció organitzada per l’Ajuntament de Castelló i Action Press Comunicació i compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló i del propi Consistori de la capital de la Plana i la col·laboració de l’Autoritat Portuària de Castelló.

COMPARTIR