Castelló ret homenatge als i els professionals de l’educació que han dedicat la seua vida a l’ensenyament

1059

L’Ajuntament de Castelló ha celebrat l’homenatge als i les mestres d’infantil, primària i secundària que es van jubilar l’any passat, un acte per a agrair la dedicació i el treball realitzat durant tants anys. El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha dirigit unes emotives paraules a la trentena de mestres i professors de la ciutat de Castelló que han estat homenatjats aquest dissabte al Saló de Plens del consistori.

El consistori ha reconegut així per tercer any el llegat de tots aquells que, ja jubilats, van donar la vida per a educar i ensenyar a generacions senceres de castellonenques. “Com a professor que sóc no puc més que reconéixer el vostre treball i la dedicació de tota una vida a tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat. Si Castelló avui dia és una població exemplar en molts aspectes és, en una gran part, gràcies a tots i totes vosaltres”, ha conclòs l’edil.

L’acte ha comptat amb l’acompanyament musical amb el Cor de l’escola Lluís Revest. Entre les interpretacions, el regidor d’Educació de l’Ajuntament ha lliurat diplomes i un xicotet detall a tots els assistents perquè puguen “guardar el record d’aquest homenatge que no és només de l’ajuntament, sinó de tota una ciutat”.

A més, i en representació de tota la comunitat educativa present, han parlat el professor Josep Ripollés, s’han llegit diferents poemes a càrrec d’Aina Garcia i Lola Mallén i Vicent Doménech ha sigut l’encarregat d’oferir unes paraules de comiat. L’homenatge ha comptat amb mestres, professors, conserges i inspectors d’una gran part de les escoles de Castelló.

COMPARTIR