‘Castelló Ruta de Sabor’ fomenta el consum de lactis de Castelló

  1572

  La Diputació de Castelló recolza al sector lacti provincial i fomenta el consum dels seus productes elaborats en la província com a part del seu projecte Castelló Ruta de Sabor. El president provincial, Javier Moliner, ha visitat l’empresa ‘Tot de Poble‘, ubicada en Els Coves de Vinromà, on ha posat en valor l’important motor econòmic i d’ocupació en l’àmbit rural que suposa el sector agroalimentari a Castelló.

  Des de la Diputació estem treballant per posar en valor la qualitat dels productes elaborats en la nostra província i per fomentar el seu consum perquè consumir productes de Castelló és garantir l’ocupació de centenars de persones i crear noves oportunitats econòmiques en els nostres pobles, quelcom especialment rellevant en les zones rurals de Castelló”, hi ha assenyalat Moliner.

  El president ha conegut en primera persona els processos d’elaboració d’estos productes lactis en una empresa que elabora formatges de manera tradicional seguint el procés íntegre de producció, des de l’atenció de les ovelles fins a la formació manual de les peces.

  En eixe sentit, Moliner ha fet insistència en què “consumir productes de Castelló suposa, a més de consumir productes de primera qualitat, també tornar la riquesa al nostre territori. Estem en condicions d’assegurar al consumidor que eixa aposta de triar productes de la terra no li va a defraudar, però és que a més està ajudant a consolidar empreses, llocs de treball i amb això més oportunitats i més població en els municipis de la nostra provincia”.

  Més consum amb ‘Tria Castelló’

  La Diputació de Castelló està contribuint amb la seua campanya ‘Tria Castelló‘ a millorar les previsions de venda de productes castellonencs durant este període nadalenc.

  Cal tindre en compte que el Govern Provincial hi ha invertit 150.000 euros en esta campanya de sensibilització dirigida als ciutadans castellonencs amb tal d’ajudar a augmentar el consum de productes autòctons. Així, a través de la marca guia Castelló Ruta de Sabor, la Diputació ha volgut motivar el consum de la gastronomia castellonenca precisament en el període que major consum agroalimentari concentra.

  A través dels distints esdeveniments promocionals de Tria Castelló, de la seua publicitat, de tota la comunicació que hem fet en Xarxes Socials, estem aconseguint visibilizar la qualitat dels nostres productes i generar entre els castellonencs eixe valor d’ambaixadors del el nostre. Som el millor rebost del mediterrani, i el que fem és transmetre-ho a través d’una marca que aglutina els millors productes de Castelló per a, a poc a poc contribuir que este sector gastronòmic genere majors oportunitats de futur en els nostres pobles en tota la cadena de producció que embolica als millors productes de Castelló”, ha conclòs el president.