Castelló suspén l’obertura de noves cases d’apostes després de la modificació de la Llei del Joc

  1643

  L’Ajuntament de Castelló ha suspés la tramitació per a autoritzacions de noves cases d’apostes en aplicar la modificació de la Llei del Joc realitzada mitjançant l’article 67 de la Llei 9/2019, de 23 de desembre. El regidor d’Urbanisme, Rafa Simó, ha explicat que, en virtut d’aquest canvi legislatiu, el consistori ha suspés tres expedients de nous salons de joc a la ciutat.

  “Des de l’àrea d’Activitats de la Regidoria d’Urbanisme hem comunicat aquesta mateixa setmana que se suspén la tramitació dels expedients que tinguen a veure amb obertura de nous locals de joc, bingos o apostes”, ha indicat Simó. El regidor ha apuntat que, amb aquesta mesura, “l’Ajuntament atén la demanda ciutadana existent entorn de la problemàtica d’aquesta mena de locals a la nostra ciutat”.

  La Llei 9/2019 de 23 de desembre, de la Generalitat, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d’organització de la Generalitat ha modificat, mitjançant el seu article 67, la Llei 4/1988, de 3 de juny, del joc de la Comunitat Valenciana. Aquesta modificació implica que “fins a l’1 de juliol de 2020 o fins a l’entrada en vigor de la nova llei del joc, si aquesta es produïra abans, no s’admetran sol·licituds d’autorització d’instal·lació de nous salons de joc, ni bingos, ni sol·licituds d’obertura de nous locals específics d’apostes”.

  Per aquesta raó, el regidor d’Urbanisme ha informat que queden en suspés tots els expedients relacionats a noves obertures de locals destinats a aquesta mena d’activitat que estaven en tramitació en el consistori. Així, s’ha comunicat la suspensió de tres peticions rebudes per a l’obertura de tres salons de joc. En concret, dos salons de joc al carrer José María Mulet (Raval Universitari) i Ronda Magdalena; i un saló de jocs i apostes en la plaça Cardona Vives.

  COMPARTIR