Castelló té ja parcs infantils adaptats en tots els districtes de la ciutat

  1176

  L’Ajuntament inverteix 356.000 euros en vuit zones de joc per a proporcionar més accessibilitat i seguretat a xiquets i xiquetes

  L’Ajuntament de Castelló ha invertit en els últims mesos uns 356.000 euros en vuit parcs infantils de tots els districtes de la ciutat per a fomentar la inclusió i adaptar-los a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional. Unes actuacions, impulsades des de les regidories d’Infraestructura Verda, Serveis Públics i Participació Ciutadana -atés que es tracta d’una de les demandes dels pressupostos participatius-, que tenen com a objectiu eliminar les barreres i oferir parcs inclusius a tota la comunitat infantil.

  Les zones de joc que s’han adaptat en els últims mesos estan situades en les places del Mercat ambulant, Pintor Sorolla, Juan Bautista Folia, la ubicada entre el carrer Onda i Ribelles Comins, Espigol, el parc dels Jocs Tradicionals, els Jardins del Port i El Pinar.

  La regidora d’Infraestructura Verda, Isabel Granero, ha explicat que “el nostre objectiu és promoure la inclusió i la igualtat, ja que volem fer de Castelló una ciutat accessible per a tots i totes”.

  Aquestes intervencions han permés obrir a la ciutat espais públics més inclusius i integradors, destinats a l’ús dels més xicotets. Quant a les obres en si, inclouen l’adequació de l’entorn en el qual s’emplacen les zones de jocs mitjançant la substitució o instal•lació de mobiliari urbà, garantint l’accessibilitat. A més, s’han perimetrat les àrees de joc, amb l’objectiu d’incrementar les condicions de seguretat d’aquestes.

  COMPARTIR