Comencen les ofertes de Alvaro Moliner en articles i complements fallers

1240

Ja han passat les Falles i el foc s’ha endut els monuments fallers, però ja estem pensant en les festes de l’any que bè. Son dotze mesos (menys unes poques setmanes), però tenim que pensar en com lliurem durant les festes que ja comencen a preparar-se.

Tota la indumentaria que ens farà falta en les Falles de l’any que bè la tenim ja disponible en www.alvaromoliner.com, la teva tenda de indumentaria i complements fallers, on pots trobar tot el que necessites per a gaudir la festa com toca.

I a partir del 20 de maç, comencem les ofertes especials que et permetràn obtindre el que estàs buscant al uns preus insuperables i que no tenen competencia. Durant unes poques setmanes, la web especialitzada en indumentaria i complements per als fallers i falleres, ofereix descomptes especials als seus clients.

Alvaro Moliner disposa de tres tendes a València, una al Passatge Ripalda número 18 i dos més al Corte Inglés , a la quarta planta de l’edifici Colón y a la primera planta de l’edifici de l’Avinguda de França.

Tot el que es necessita per lluir com cal durant les festes més importants de València i els pobles de la nostra terra, al millor preu, gracies a les ofertes especials que comencen el dia 20 de març.

COMPARTIR