David Cubillas visita als xiquets i xiquetes de la Fundació Albinegra

  563
  rhdr

  Les joves promeses albinegres han tingut aquest matí la seua primera presa de contacte amb el futbolista, capità i un dels emblemes del CD Castelló, David Cubillas, en l’estrena del Campus amb el Javier Marquina com a escenari.
  Hui, 24 de juny és festiu en tota la Comunitat Valenciana per primera vegada en la història per a reforçar i homenatjar la tradició històrica alacantina de les Fogueres de Sant Joan. No obstant això, aquestes vacances s’han traduït en dues novetats albinegres que han despertat la setmana de la millor manera possible.
  La primera novetat és el llançament d’una pel·lícula documental sobre l’ascens a Segona B del CD Castelló. Aquesta peça audiovisual haurà d’esperar per a ser vista però el conjunt orellut ha preparat un ‘trailer’ del que serà el documental per a obrir boca.
  La segona novetat és el començament de la primera edició del Campus David Cubillas. Com ja es va informar fa setmanes, l’esdeveniment tindrà lloc fins al dissabte 29 de juny en horari de matins quan més d’una centena de xiquets i xiquetes envaïsquen les instal·lacions de l’Estadi Javier Marquina del Grau de Castelló.
  L’I Campus David Cubillas, patrocinat per Salut Dental Monfort i gràcies a la col·laboració del Sant Pere, la Diputació de Castelló i el Patronat d’Esports promet ser apassionant perquè el primer dia ha sigut un bany de masses on xiquets i xiquetes del Campus han conegut de primera mà al futbolista i capità del CD Castelló, David Cubillas. Un de les icones del albinegrismo estarà present tots els dies del Campus per a entrenar al costat del cos tècnic de la *Fundació *Albinegra als joves ‘*orelluts’. Al costat d’ell, diversos tècnics de la Pedrera Albinegra han rebut a la centena de futbolistes per a organitzar els grups durant aquests sis dies.
  Els jugadors i jugadores han començat els seus primers exercicis amb i sense pilota, agrupant-se primer per la posició que ocupen en el terreny de joc i posteriorment per edats. Els xicotets albinegres han gaudit d’una alimentació saludable i una hidratació adequada per a les temperatures d’aquestes dates. Hui només ha sigut el primer dia però la primera edició del Campus David Cubillas ja alça passions en el Grau de Castelló, pròximament amb més novetats.

  COMPARTIR