Detingut a Castelló un fugitiu buscat al Marroc per assassinar a sis membres de la seua família

  1346

  La Policia Nacional ha detingut a Castelló a un fugitiu buscat al Marroc per assassinar, presumptament, el mes de febrer passat a sis membres de la seua pròpia família després de la disputa per una herència a la ciutat de *Salé, prop de Rabat. L’arrestat ja ha sigut posat a disposició judicial.

  Les investigacions van començar fa a penes una setmana quan les autoritats marroquines van comunicar als agents especialitzats en la cerca de fugitius de la Policia Nacional les seues sospites que el presumpte autor de l’assassinat múltiple estiguera a Espanya, la qual cosa es va confirmar quan el van localitzar a Castelló.

  Un dispositiu tècnic policial de control i vigilància va permetre detindre’l divendres passat quan eixia de la seua residència i es dirigia cap al seu vehicle, segons un comunicat de la policia.

  Els fets pels quals ha sigut detingut es van produir el mes de febrer passat durant una disputa familiar que li va enfrontar amb diversos membres de la seua família per un terreny en herència. L’ara detingut va proferir amenaces telefòniques contra el seu germà i la seua família, residents a la ciutat marroquina de *Salé, manifestant que els mataria a la seua casa a la nit.

  El detingut va consumar, segons apunten els fets, la seua amenaça i va apunyalar als sis membres de la seua família quan dormien en el seu domicili i després va incendiar l’habitatge, la qual cosa va provocar la mort del seu germà, la seua cunyada, els fills de tots dos i dos nets d’aquest, menors d’edat.

  COMPARTIR