‘Dinamització Barris de l’Oest 2019’ segueix oferint una amplia oferta cultural per al mes de juliol

772

La iniciativa ofereix jocs i tallers infantils, teatre i actuacions musicals, en diferents barris del Districte Oest

El cicle ‘Dinamització Barris de l’Oest 2019’, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ofereix una sèrie d’activitats culturals, variades i de qualitat en espais de convivència amb l’objectiu principal fer arribar a la ciutadania del districte més extens i dispers de Castelló, el Districte Oest.

La proposta que es va iniciar el 16 de juny abarca un repertori d’actuacions musicals, teatre infantil, contacontes, jocs i tallers. Les properes activitats programades per al mes de juliol són: l’actuació de Keco Fontana al Grup Reis i Carretera de l’Alcora, el dijous 18 i al Grup Roser, el 25. També s’ha organitzat una actuació teatral d’Improplana Plus, amb el titol ‘3 Cambrers’, el divendres 19 a la Quadra del Borriolenc; i dues vesprades de jocs i tallers infantils el dissabte 20, a Benadressa; i el diumenge 21, al Grup Sant Domènec.

Tanmateix, les activitats no cessaran i es podrà gaudir de les mateixes durant els mesos d’agost, setembre i fins al dissabte 19 d’octubre. Totes elles es poden trobar a l’Agenda Cultural de Castelló publicada a castello.es.

COMPARTIR