Diputació i el CEII guiaràn a 25 emprenedors castellonencs a través del programa ‘Move Up!’

1090

La Diputació de Castelló i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló han tornat a aliar-se per a promoure el talent dels emprenedors de la província a través de la tercera edició del seu reeixit programa de simulació empresarial 'Move Up! Emprén amb Éxito'. I és que hui mateix, coincidint amb la presentació d’esta iniciativa que ja ha beneficiat a mig centenar d’emprenedors de tota la província, s’obri el període de preinscripció per a tots aquells castellonencs amb una empresa de recent creació (de fins a 24 mesos d’antiguitat) o amb una idea empresarial encara no materialitzada.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha fet una crida “a tots els emprenedors de la província, a totes aquelles persones que tinguen una idea empresarial a què s’inscriguen en esta iniciativa, perquè el que volem és que la qualitat dels professionals que participen en este programa formatiu i de mentorización arribe al màxim de castellonencs possibles, amb el màxim de benefici per al territori com a instrument eficaç de creació d’ocupació”.

En eixe sentit, Aguilella ha fet insistència en què “poden participar emprenedors castellonencs de qualsevol activitat i sector. Hem comprovat casos d’èxit en participants d’edicions anteriors pertanyents a sectors tan diversos com l’agroalimentari, el turístic o el de la comunicació. És molt gratificant, i al mateix temps exigent per a nosaltres en esta tercera convocatòria, comprovar l’èxit d’este programa per a emprenedors que han pogut crear les seues empreses amb les bases bé sòlides en municipis de tota la provincia”.

“Per la seua banda, el director del CEEI Castelló, Justo Velló, ha posat en valor”la formació, assessorament i mentorización de professionals consolidats en cada un dels sectors d’activitat a què es dediquen les empreses que plantegen els participants. Això eleva moltíssim la qualitat de la formació i el seguiment que es realitza de cada un dels projectes seleccionats”.

Després del període de preinscripció que ara s’ha obert, el comité d’avaluació del programa seleccionarà als 25 participants que hauran d’anar superant diverses etapes. De fet, seran només 15 els que arriben a l’última fase del programa que culminarà el 21 de setembre.

“Animem a tots els emprenedors que participen i li traguen el màxim partit i aprofitament a este recurs que amb tant esforç per part del CEEI i de la Diputació es realitza perquè revertisca en la màxima riquesa per al territori”, ha indicat Velló, qui s’ha mostrat satisfet “per els excel·lents resultats que hem tingut fins ara i que ens exigixen ser encara millors en l’edició que ara presentem”.

Preinscripcions obertes en moveup.es

És important assenyalar que hui s’obri el període de preinscripció en la web moveup.es. L’inici del programa està previst per al dia 7 de maig i la seua conclusió, en les seues tres etapes, el 21 de setembre. En el seu desenrotllament, els participants comptaran amb formació i seguiment dels millors professionals de les seues àrees, i esta iniciativa ve avalada per entitats tan importants com a voluntaris de Senior Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) o Llançadora.

COMPARTIR