Doble sessió de circ al carrer a Horts dels Corders

778

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha programat per als dies 2 i 3 de gener, la 4ª edició del cicle ‘Nadal de Circ’, una sèrie d’espectacles circenses i jocs teatrals destinats al públic infantil i familiar que tindrà lloc a la plaça Hort dels Corders i amb què Castelló donarà la benvinguda cultural a l’any nou.

“Aquest any, la carpa de circ es desplegarà a la plaça Hort dels Corders, un emplaçament idoni per al desenvolupament d’aquest Nadal de Circ. Convidem a tota la ciutadania a gaudir d’aquests espectacles i començar l’any nou amb cultura i bon humor”, ha expressat l’edil.

Així doncs,el cicle començarà demà, dijous 2 de gener, a les 17.30 hores, amb l’actuació de la companyia Irene Paz i el seu espectacle ‘La Madeja’, una combinació de circ amb dansa amb el filferro com a protagonista principal. Seguidament, a les 18.30 hores, l’obra ‘Trenzadas’ de la companyia 23 Arts Brothers Projections, contarà la història del viatge de tres dones de tres mons diferents mitjançant les acrobàcies.

Per divendres, 3 de gener, la plaça Hort dels Corders acollirà dues actuacions més. A les 17.30 hores, serà el torn de la companyia El Niño del Retrete i el seu ‘Cartoon Toylette’, un espectacle de clowns en què invitaran el públic a participar en el seu univers humorístic. Les acrobàcies i la música seran l’epicentre de l’espectacle. Per finalitzar aquesta 4ª edició del cicle Nadal de Circ, a les 18.30 hores, la companyia Mortelo & Manzani i la seua obra ‘Fili Busters’ posaran «en perill» les seues vides i les del públic que envolte l’escenari fent un homenatge als temeraris de tota la vida, en un espectacle de funambulisme amb un aparell únic.

Concert benèfic de Reis de la Banda Municipal de Castelló

Sota la direcció de Marcel Ortega, la Banda Municipal de Castelló celebrarà quest diumenge el concert de Reis, en benefici del Telèfon de l’Esperança. En l’interpretació d’ ‘El Princep i el captaire’ participarà també el flautista solista Jordi Rocher, el Cor Infantil Municipal de Castelló i la companyia teatral Improplana. El concert està programat per a les 11.30 horas a l’Auditori de Castelló i completa la programació familiar desenvolupada per Cultura per aquest Nadal.

COMPARTIR