Docents i pares i mares d’Onda participen en jornades de formació

1266

El Museu del Taulell ‘Manolo Safont‘ ha albergat les segones jornades de formació gratuïtes destinades a docents, i pares i mares de la localitat, que han conclòs aquest dissabte amb una multitudinària participació.

Després de l’èxit collit el passat any, l’àrea d’Educació del consistori, en col·laboració amb els Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana (CEFIRE), ha organitzat aquestes segones jornades que s’han centrat en les noves pràctiques educatives.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educació, Encarna Ribes, van inaugurar divendres passat aquestes jornades que tenen com a objectiu oferir i millorar la formació del personal docent, així com aportar informació a les famílies per a repercutir de forma positiva en els més xicotets i joves de la localitat. En aquest sentit, Ribes ha explicat que “l’equip de govern té un compromís constant amb l’educació i amb la millora de les pràctiques educatives en els centres docents d’Onda. És per açò que sempre aportarem tots els recursos que siguen necessaris, dins de la nostra competència, per a garantir una formació de qualitat a l’alumnat. A més, considerem que unes jornades com aquestes, dirigides a pares i a professorat, poden suposar també una posada en comú sobre les noves pràctiques educatives que atenen les noves necessitats que sorgeixen en l’aula i que ja estan implantant-se en els centres”.

Durant aquestes jornades que van finalitzar aquest dissabte, els participants han assistit a diferents conferències i tallers impartits per importants ponents especialitzats sobre ‘Programa REPTE‘, ‘Mindfullness‘ o ‘Neurociència i educació inclusiva‘. A més, alguns centres de la localitat han explicat els seus projectes educatius.

COMPARTIR