Educació amplia el pati d’infantil del CEIP Carles Salvador amb un gran espai verd i una rampa que dóna accés directe des de les aules

1314

La Regidoria d’Educació, encapçalada per Enric Porcar, ha realitzat una sèrie de millores en el pati del col·legi públic Carles Salvador. L’edil d’Educació ha manifestat que el centre “tenia darrere un pati fantàstic però era una zona completament desaprofitada i tancada per tanques, i tot i tindre grans pins i molta ombra estava molt abandonada”.

És per això que, tal com ha explicat Porcar, “el que hem fet, a banda de retirar tota la tanca i adequar tota la zona, és fer accessible amb una rampa completament homologada l’accés a aquest pati des de les mateixes aules d’infantil de cinc anys”. Així mateix, el regidor ha afegit que “s’ha guanyat una gran zona naturalitzada amb molt de verd i arbres molts grans, i que a més tindrà un accés directe i que comunica amb tota la resta de l’aulari d’infantil que té el Carles Salvador”.

Aquestes millores han sigut una reivindicació històrica de tota la comunitat educativa, de l’AMPA, la dirección i el claustre del col·legi. Enric Porcar ha destacat que “cuidar les escoles també significa millorar els espais i aprofitar petits racons per a fer de l’escola un lloc més divertit i educatiu”.

COMPARTIR