El C.D. Castelló ofereix al rei Felip VI un abonament especial al club

  1123

  El CD Castelló atorgarà l’abonament número 12.701 al Rei Felip VI. Este número d’abonat acredita a l’afició albinegra com la més nombrosa en la història de la lliga en la Tercera Divisió del futbol espanyol.

  Un carnet històric que des del club orellut han volgut regalar al monarca per una raó “Hay molta gent que no ho sap, però la veritat és que Felipe VI, sent príncep d’Astúries ja va ser anomenat soci d’honor del Castelló, i és per això pel que hem pensat que un carnet històric com este devia d’estar en mans de què és sens dubte l’orellut més ilustre”, assegura el Director de l’Àrea de Negoci del Club, Pepe Mascarell.

  Amb un poc més de 12.600 abonats, el Club està a menys de 100 socis de batre el rècord que fins ara tenia l’Oviedo en la temporada 2004-05. Enquadrat en el grup VI de la Tercera Divisió, el CD Castelló ha ressorgit enguany de les seues cendres i és ara mateix colíder del seu grup.

  L’exseleccionador nacional, Vicente del Bosque va jugar al seu dia en el CD Castelló i ja va arreplegar fa uns mesos l’abonament 10.000. Ara serà Sa Majestat el Rei Felip VI qui tinga l’honor de rebre un abonament de rècord. De fet, en els pròxims dies el conjunt de La Plana procedirà a cursar formalment la invitació per a fer arribar a Sa Majestat el Rei l’abonament orellut.

  COMPARTIR